הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבת השוקולד:
250 גרם בסקויט פתי בר מרוסק
½ כוס סוכר
½ כוס מים
2 כפות אבקת קקאו
לשכבת הקוקוס:
100 גרם קוקוס
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם חמאה מומסת
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
לשים בקערה את הבסקויטים המרוסקים. לחמם בסיר קטן, סוכר, מים וקקאו עד שהסוכר נמס
לצקת על הבסקויטים , לערבב ולקרר מעט.
בקערה נוספת לערבב את החומרים לשכבת הקוקוס.
להניח על משטח השיש נייר אפיה מעט משומן, בידיים מעט רטובות, לשטח את תערובת
השוקולד , לשטח ולהדק לצורת מלבן בעובי כ-½ ס"מ. מעל לשטח את תערובת הקוקוס.
לגלגל לרולדה, בזמן הגלגול להוציא את נייר האפיה. להקפיא את הרולדה לשעה.
לאחר כשעה להוציא מהמקפיא, לפרוס ולהחזיר להקפאה. להוציא מהמקפיא כ-10 דקות
לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון