חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת שוקולד וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להכין, להקפיא ולאכול מתי שמתחשק
גלילת שוקולד וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להכין, להקפיא ולאכול מתי שמתחשק
הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבת השוקולד:
250 גרם בסקויט פתי בר מרוסק
½ כוס סוכר
½ כוס מים
2 כפות אבקת קקאו
לשכבת הקוקוס:
100 גרם קוקוס
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם חמאה מומסת
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
לשים בקערה את הבסקויטים המרוסקים. לחמם בסיר קטן, סוכר, מים וקקאו עד שהסוכר נמס
לצקת על הבסקויטים , לערבב ולקרר מעט.
בקערה נוספת לערבב את החומרים לשכבת הקוקוס.
להניח על משטח השיש נייר אפיה מעט משומן, בידיים מעט רטובות, לשטח את תערובת
השוקולד , לשטח ולהדק לצורת מלבן בעובי כ-½ ס"מ. מעל לשטח את תערובת הקוקוס.
לגלגל לרולדה, בזמן הגלגול להוציא את נייר האפיה. להקפיא את הרולדה לשעה.
לאחר כשעה להוציא מהמקפיא, לפרוס ולהחזיר להקפאה. להוציא מהמקפיא כ-10 דקות
לפני ההגשה.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון