חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גמבה קלויה בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גמבה קלויה בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ-10 גמבות יפות או פלפל אדום קטן
ראש שום אפילו יותר
לתחמיץ:
בקבוק חומץ +½ בקבוק מים
3 עלי דפנה
3 פלפל סודני חריף
4-5 גרגרי פלפל אנגלי
קורט סוכר
מלח
אופן ההכנה
לקלות היטב את הפלפלים ,או הגמבות, על האש ,או בתנור,( אפשר במחבת חשמלי)
לאחר הקליה לפזר מלח ולכסות היטב "שיזיעו".
בינתיים לבשל את התחמיץ בסיר נירוסטה .
לנקות את הפלפלים או הגמבות מהקליפה והגרעינים לחתוך ל 4 כל פלפל ,או לחילופין אפשר
לחתוך לפיסות ארוכות דקות.
להוסיף לתחמיץ לערבב היטב.
לקלף את השום ולקצץ או לפרוס לפרוסות דקות , דקות ולהוסיף .
לטעום ולהוסיף שום או חומץ לפי הטעם.
להכניס לצנצנת לשמור במקרר.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון