הוראות הכנה
מרכיבים
כ-10 גמבות יפות או פלפל אדום קטן
ראש שום אפילו יותר
לתחמיץ:
בקבוק חומץ +½ בקבוק מים
3 עלי דפנה
3 פלפל סודני חריף
4-5 גרגרי פלפל אנגלי
קורט סוכר
מלח
אופן ההכנה
לקלות היטב את הפלפלים ,או הגמבות, על האש ,או בתנור,( אפשר במחבת חשמלי)
לאחר הקליה לפזר מלח ולכסות היטב "שיזיעו".
בינתיים לבשל את התחמיץ בסיר נירוסטה .
לנקות את הפלפלים או הגמבות מהקליפה והגרעינים לחתוך ל 4 כל פלפל ,או לחילופין אפשר
לחתוך לפיסות ארוכות דקות.
להוסיף לתחמיץ לערבב היטב.
לקלף את השום ולקצץ או לפרוס לפרוסות דקות , דקות ולהוסיף .
לטעום ולהוסיף שום או חומץ לפי הטעם.
להכניס לצנצנת לשמור במקרר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון