הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פול יבש קטן
1 אבקת אפיה
שמן לטיגון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
לנקות את הפול מפסולת מיותרת (כולל אבנים קטנות שדומות לפול).
משרים את הפול ל-24 שעות.
מסירים ממנו את הקליפה החומה, מסננים ומניחים על מגבת נקיה.
מפזרים אבקת אפיה מעל ומערבבים. מנגבים קלות.
מחממים סיר/מחבת/ווק עם שמן.
מכניסים את הפול לטיגון , מערבבים מדי פעם , עד שהוא מזהיב ומתרכך.
מסננים ומפזרים עליו מלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון