חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גפילטא פיש - דג ממולא נוסח גליציה פולין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גפילטא פיש - דג ממולא נוסח גליציה פולין brאחד המאכלים שאין איש שאדיש אליו או שאוהבים דלוקים או ששונאים brומתאבים br
גפילטא פיש - דג ממולא נוסח גליציה פולין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גפילטא פיש - דג ממולא נוסח גליציה פולין brאחד המאכלים שאין איש שאדיש אליו או שאוהבים דלוקים או ששונאים brומתאבים br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
2 ק"ג דג קרפיון
2 בצלים גדולים
100 ג"ר שקדים מרים וקצוצים
2 כפות מלח גס
חצי כפית פלפל שחור
4 כפיות סוכר
2 כפות קמח מצה או תפוח אדמה בינוני (מבושל בקליפה כחצי שעה)
+ ביצה קשה
3 ביצים רכות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.לטחון את הדג ללא האידרה או עצמות גדולות כ3 טחינות או במעבד עד לממרח
כמעט כדי שלא ישארו עצמות (ניתן לבקש לפלט אותו מראש).
2. לטגן את הבצל החתוך לריבועים גדולים (כל בצל לחלק לכ- 4 חלקים) להזהיב.
לטחון את הבצל המוזהב, את קמח המצה (או התחליף שלו שהוא תפוח אדמה + ביצה קשה), לתבל, לערבב עם 3 הביצים הרכות ולהוסיף את השקדים.
3.לקחת סיר, לשים בתחתית הסיר בצל חתוך לפרוסות, גזר חתוך לעיגולים 2 גבעולי סלרי עלים 3-4 גבעולי פטרוזיליה והעצמות שנותרו מהדג - למלא במים ולהביא לרתיחה.
4.ליצור מהעיסה כדורים ולזרוק לסיר הרותח - להנמיך את האש.
לבשל על אש קטנה כשלוש שעות
להגשה
בתבנית פיירקס מסדרים את הקציצות ומעל כל אחת חתיכת גזר שופכים את נוזלי הבישול לאחר סינון לתבנית מקררים מגישים קר על צלחת בתוספת המיקפא
(את יתרת הנוזלים מגישים בקערה באמצע השולחן)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון