חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גפילטע פיש רוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גפילטע פיש רוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 דגי קרפיון גדולים פרוסים לפרוסות לא דקות
1 בצל בינוני
2 כפות פלפל שחור גרוס
1 כף מלח
4 גזרים
1 סלק מבושל וחתוך לרבעים
2 שיני שום
1 ביצה
אופן ההכנה
משני דגים מורידים את העור וטוחנים במטחנת בשר (ללא הראש אך עם העצמות). לאחר הטחינה טוחנים עוד פעם אך הפעם מוסיפים תוך כדי הטחינה את הבצל והשום. לאחר הטחינה השנייה מוסיפים את המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב עם הביצה. מכניסים ממילוי הדג לתוך כל פרוסה של קרפיון מהפרוסות השלמות וגם לראש. מניחים בעדינות בסיר את הדגים לפי הסדר אחד אחרי השני. מניחים את הגזרים והסלק. ממלאים מים כדי כיסוי. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. מצננים.
מוציאים את הדגים בזהירות ומרכיבים אותם (כמו פאזל) על צלחת ההגשה. פורסים את הגזר והסלק ומסדרים יפה על הצלחת. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור: חמתי, אלאונורה מרחסין
שתף את המתכון