הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית אלומיניום בינונית
45 ג? חמאה (3 כפות)
1 ראש כרוב לבן חתוך לרצועות ברוחב 1/2 1 ס"מ
צרור בצל ירוק חתוך למקטעים באורך 1/2 1 ס"מ
מלח גס
3/4 כוסות ציר עוף או ירקות
85 ג? גבינת פרמזנו מגוררת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים כרוב ובצל ירוק, מתבלים במלח ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי עירבוב. עד שהכרוב חלוט ומתחיל להשחים. מסיפים את הציר ומבשלים כ- 2 דקות.
3. מעבירים את תכולת המחבת לכלי חסין חום, מכסים ואופים 45 דקות.
4. מסירים את רדיד האלומיניום, וצולים עוד כ- 2 דקות עד שמרבית הנוזלים מתאדים.
5. מוציאים את התבשיל מהתנור ומפזרים עליו חתיכות קטנות של הגבינה.
6. מגבירים את הטמפ. ל- 180 מעלות ומחזירים את הכלי לתנור, לכ-10 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון