הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גרון הודו פרוס
1 שן שום קצוצה
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
1 כף אבקת מרק
רבע כוס קמח
מעט שמן לטיגון
פלפל שחור גרוס
מלח
מים
אופן ההכנה
מחממים מחבת וקולים בה את הקמח עד שמשחים מעט ומניחים בצד.
בסיר גדול מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד להשחמה. מוסיפים את הגרונות וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים אבקת מרק ומערבבים. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומוסיפים מים (כ-4 כוסות). מתבלים במעט מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים למשך כ-35 דקות.
מגישים חם עם תפוחי אדמה מבושלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון