חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גרון עמוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרון עמוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גרון הודו עם העור.
רבע ק"ג טחול עוף.
רבע ק"ג כבד עוף חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר.
רבע ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר
1 ביצה.
חצי כוס פרורי לחם. או 3 פרוסות לחם יבש מפורר.
8 ביצי שילוו שבושלו במים לביצים קשות .או חלמוני ביצים. (ניתן לקנות בסופר קפואים)
4 כוסות ציר מרק.
שמן זית .
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנה
להסיר את העור של הגרון. כמו שמסירים גרב נשים. עם הגרון מבשלים ציר בתוספת אבקת מרק הבצל והמים. תופרים את צידו האחד של העור ליצירת שקית. מערבבים את חלקי העוף ופרורי הלחם והביצה. מוסיפים את ביצי השילוו המקולפים. או את החלמוני הביצים הקפואים.ואת הפלפל שחור והמלח לפי הטעם. ממלאים את הגרון וסוגרים שוב בתפירה.. מעבירים לסיר עם הציר ומבשלים ב 25 דקות. מוציאים את הגרון המבושל ומקררים. לפני ההגשה צורבים את הגרון המחבת לקבלת גוון צרוב. פורסים לפרוסות 1X1 סמ"מ ומגישים. בתאבון .
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון