הוראות הכנה
מרכיבים
גרון הודו עם העור.
רבע ק"ג טחול עוף.
רבע ק"ג כבד עוף חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר.
רבע ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר
1 ביצה.
חצי כוס פרורי לחם. או 3 פרוסות לחם יבש מפורר.
8 ביצי שילוו שבושלו במים לביצים קשות .או חלמוני ביצים. (ניתן לקנות בסופר קפואים)
4 כוסות ציר מרק.
שמן זית .
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנה
להסיר את העור של הגרון. כמו שמסירים גרב נשים. עם הגרון מבשלים ציר בתוספת אבקת מרק הבצל והמים. תופרים את צידו האחד של העור ליצירת שקית. מערבבים את חלקי העוף ופרורי הלחם והביצה. מוסיפים את ביצי השילוו המקולפים. או את החלמוני הביצים הקפואים.ואת הפלפל שחור והמלח לפי הטעם. ממלאים את הגרון וסוגרים שוב בתפירה.. מעבירים לסיר עם הציר ומבשלים ב 25 דקות. מוציאים את הגרון המבושל ומקררים. לפני ההגשה צורבים את הגרון המחבת לקבלת גוון צרוב. פורסים לפרוסות 1X1 סמ"מ ומגישים. בתאבון .
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון