הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גריסי פנינה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית (לטיגון הבצל)
מלח
פלפל שחור
א.מרק עוף
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
שמיר קצוץ ( לא חובה)
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לשטוף את הגריסים ולסנן. לטגן את הבצל בשמן זית עד שמשחים , להוסיף את השום ולערבב
כחצי דקה נוספת.
להוסיף את הגריסים, לערבב. להוסיף תבלינים , עשבי תיבול ומים לערבב , להביא לרתיחה ראשונה
בסיר מכוסה חלקית. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהמים נספגים והגריסים מבושלים
בערך כ-45 דקות. לערבב מידי פעם במהלך הבישול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון