הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו שבולת שועל ("קוואקר")
125 גרם סובין שבולת שועל
1 כוס גרעיני חמניה קלופים
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
125 גרם תפוחי עץ מיובשים קצוצים
125 גרם בננה מיבשת קצוצה
100 גרם צימוקים
חצי כוס סירופ מייפל אמיתי או/ דבש
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית קינמוןם (אופציונלי)
אופן ההכנה
1.חממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות ) .
2.מניחים את כל החומרים חוץ מהסירופ מייפל או הדבש ותמצית הוניל בקערה
ומערבבים.
3.מוזגים את סירופ המייפל ואו דבש ותמצית הוניל לסיר קטן ומחממים על אש
קטנה כ 3 דקות עד שהסירופ נוזלי ונוח למזיגה.
4.מוזגים את הסירופ על המרכיבים בקערה ומערבבים היטב. שמים את המרכיבים
בתבנית אפיה גדולה ושמים בתנור לכ 20 דקות או עד לקלייה קלה של המיזלי.
חשוב מידי פעם לערבב.
אפשר לגוון את מרכיבי המיזלי לפי הטעם: תמרים, צימוקים, אגוזי ברזיל
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון