חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גרעיני חמניות בשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון למשהו יצירתי שמתאים להוסיף לסלטים, מאפים או סתם לנשנש.
גרעיני חמניות בשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון למשהו יצירתי שמתאים להוסיף לסלטים, מאפים או סתם לנשנש.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 קוביות שום קפוא של דורות
2 כוסות גרעיני חמנייה, קלופים
1 כף שמן
1 כף רוטב סויה
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת גדולה, על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים את הגרעינים ואת השום ובוחשים, כאשר חלק מהגרעינים מקבלים גוון זהוב מנמיכים את האש וממשיכים לבחוש, מפסיקים לבשל כאשר מחצית מן הגרעינים זהובים.
מסירים מן האש ומוסיפים מלח. אחרי 5 דקות מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים. מאחסנים בצנצנת זכוכית סגורה היטב.
מגיש: m73
מקור: קיבוץ דורות
שתף את המתכון