הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם דבלים (תאנים מיובשות)
חצי כוס מים
מיץ מחצי לימון
כוכב אניס
3 כפות סוכר
50 גרם שומשום קלוי
אופן ההכנה
מפרקים 20 גרם דבלים לחתיכות ומסלקים את העוקצים שלהן.מביאים לרתיחה בסיר חצי כוס מים עם מיץ מחצי לימון,כוכב אניס ו-3 כפות סוכר.מוסיפים לסיר את הדבלים,מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים.מוסיפים 50 גרם שומשום קלוי במחבת,מערבבים ומסירים מהכיריים.מצננים לפני ההגשה ומגישים על שיפודים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון