הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי נסיכת הנילוס או כל דג אחר שאוהבים
2 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח
½2 כוסות מים
5-6 שיני שום כתושות
1 כף כמון
פטרוזיליה קצוצה או כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
לשים, במחבת רחבה, שמן+ רסק + פפריקה מתוקה וחריפה ומלח לערבב ולטגן מעט,
להוסיף ½1 כוסות מים ושיני השום ולבשל על אש גבוהה כ-10 דקות.
להוסיף עוד 1 כוס מים להביא שוב לרתיחה ולהוסיף כמון לסדר את הדגים ברוטב ולבשל
על אש נמוכה כ-45 דקות.
בסוף הבישול להוסיף פטרוזיליה או כוסברה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון