חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים מאודים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להחליף את דג החרב בדג ים כשר ולהפוך את המנה לכשרה
דגים מאודים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להחליף את דג החרב בדג ים כשר ולהפוך את המנה לכשרה
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם פילה סלמון
75 גרם פילה טונה
150 גרם פילה דג חרב
5-6 פטריות שמפיניון
1 שן שום חצויה
½ פלפל חריף
לרוטב: 3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
2-3 פרוסות זנגביל כבוש
½ כפית שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב חמוץ מתוק (כמו לאגרול ע"ע)
אופן ההכנה
מנערים היטב את חומרי הרוטב בצנצנת. מניחים את שאר המרכיבים בכלי במבוק לאידוי. מניחים את כלי האידוי מעל סיר מתאים עם מים רותחים. מזליפים את הרוטב על הדגים והפטריות. מכסים את כלי האידוי ומשאירים לאידוי למשך כעשר דקות.
מוציאים את הדגים והפטריות ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון