הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם פילה סלמון
75 גרם פילה טונה
150 גרם פילה דג חרב
5-6 פטריות שמפיניון
1 שן שום חצויה
½ פלפל חריף
לרוטב: 3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
2-3 פרוסות זנגביל כבוש
½ כפית שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב חמוץ מתוק (כמו לאגרול ע"ע)
אופן ההכנה
מנערים היטב את חומרי הרוטב בצנצנת. מניחים את שאר המרכיבים בכלי במבוק לאידוי. מניחים את כלי האידוי מעל סיר מתאים עם מים רותחים. מזליפים את הרוטב על הדגים והפטריות. מכסים את כלי האידוי ומשאירים לאידוי למשך כעשר דקות.
מוציאים את הדגים והפטריות ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון