ניתן באותה צורה גם לטגן פרוסות של תפוח-אדמה על מנת לעשות ציפס תפוח מהבירה, כמו במסעדות הפלאפל. הילדים מאוד אוהבים את הדגים והציפס בצורה הזאת. קריספי וטעים. אפשר באותה מידה לטגן גם פרוסות חצילים, קישואים, כרובית (כשהיא חצי מבושלת) ועוד הרבה דברים. מאוד כייף לאכול מול הטלוויזיה או המחשב.
|
|
ניתן באותה צורה גם לטגן פרוסות של תפוח-אדמה על מנת לעשות ציפס תפוח מהבירה, כמו במסעדות הפלאפל. הילדים מאוד אוהבים את הדגים והציפס בצורה הזאת. קריספי וטעים. אפשר באותה מידה לטגן גם פרוסות חצילים, קישואים, כרובית (כשהיא חצי מבושלת) ועוד הרבה דברים. מאוד כייף לאכול מול הטלוויזיה או המחשב.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
למרינדה של הדגים:
1. 6 פילה דג של דגים לבנים (בקלה, מרלוזה, וכו), חתוכים לחתיכות בינוניות
2. חצי לימון סחוט (מעט קליפת לימון)
3. מעט שמן זית
4.מעט טימין
להכבנת תערובת הטיגון:
1. 2 כוסות קמח
2. 2 ביצים
3. בקבוק בירה (כמעט שלם, ולהוסיף לפי הצורך לתערובת דלילה)
4. 3-4 כפות פטרוזיליה
5. מעט פירורי לחם עבים לטיגון
6. מעט קמח לטיגון
7. מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. משרים את הדגים במרינדה כ-10 דקות.
2. מכינים בלילה של הקמח, הביצים, הבירה, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. (מכינים את התערובת לדלילה אבל לא ליותר מדי דלילה).
3. מכינים סיר עם שמן עמוק לטיגון
4. את הדגים מצפים מעט בקמח, בבלילה ובפירורי הלחם וטגנים בשמן.
5. מטגנים על לצבע זהוב שחום, ולהניח על נייר סופג.
6. ניתן באותה מידה לטגן פרוסות של תפוח-אדמה, חצילים, קישואים ועוד.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון