הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי אמנון טריים
מלח ופלפל גרוס
2 כפות שמן
לרוטב:
שליש כוס מיץ לימון טבעי
חצי כוס שמן זית
כפית רוזמרין קצוץ דק מאוד
שן שום כתושה
קליפת לימון מגוררת דק
100 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מניחים את הדגים בתבנית אפיה מטבלים במלח ופלפל [ התבנית משומנת ]
אופים כ20 דקות בחום של 200 מעלות
מערבבים את כל חומרי הרוטב
מוצאים את הדג מהתנור מסדרים בצלחת אישית יוצקים מהרוטב מפזרים צנובר
ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: מסעדה לבנונית
שתף את המתכון