הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
6 דגי דניס / אמנון/אדמונית מפולטים
במשקל 450 גר' כל אחד
600 גר' גרגרי חומוס
10 שיני שום
מיץ מלימון אחד
מלח, פלפל שחור
כף פפריקה גרוסה
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
כפית כמון
כף סודה לשתיה
עירית קצוצה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.משרים את החומוס ללילה. מוסיפים כף סודה לשתיה
מביאים את החומוס לרתיחה ומנמיכים את האש. , מיץ
מלימון אחד, 10 שיני שום, כפית כמון, כף פפריקה
גרוסה ואת צרור הכוסברה. מביאים את הכל לרתיחה
ומוציאים את הקצף הלבן. מבשלים כשעה ממליחים
ומפלפלים. מצמצמים את הנוזלים עד לרבע מגובה
הסיר.
2 ממליחים ומפלפלים את הדגים, מעבירים את החומוס
לתבנית אפייה ומניחים את פילה הדניס על החומוס.
מפזרים את הפטרוזיליה ומכניסים לתנור ב- 180
מעלות למשך 18 דקות.
3. מוציאים את הדגים ומפזרים את העירית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון