חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגי ברבוניה מפולטים בחמאה ויין - מתכון קפריסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברבוניות בחמאה ויין - מתכון קפריסאי
דגי ברבוניה מפולטים בחמאה ויין - מתכון קפריסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברבוניות בחמאה ויין - מתכון קפריסאי
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
פילטים )נתחי פילה( של ברבוניות או מקרל טריות או קפואות
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש
1 חבילה חמאה חתוכה לקוביות
2 בצלים ירוקים קצוצים
1/4 כוס שמיר קצוצה
1 כפית מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.זורים פלפל גס ומלח על הדגים ומטגנים בשמן זית
כשלוש דקות מכל צד. )מטגנים את הצד של העור ראשון
למניעת עיוות של הדג(
2.מוציאים את הדגים ומניחים ע"ג קערת הגשה.
3.מוסיפים את היין הלבן למחבת ומערבבים עם המשקעים
שנותרו מהדג.
4.מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי
בחישה מתמדת, עד להסמכה.
יוצקים את הרוטב ע"ג הדגים, מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק והשמיר
ומגישים.
סרדינים בתחמיץ
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון