הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי דניס גדולים ויפים
חופן פטרוזיליה
תבלין כוסברה טרי (יבשה)
5 שיני שום קטושים
1 בצל גדול סגול
קופסת עגבניות מרוסקות
מלח פלפל שחור
פפריקה מתוקה
שמן זית
אופן ההכנה
מניחים את הדגים בתבנית לאפייה , טפלון או אלומיניום, מומלץ טפלון.
מורחים עליהם מעט שמן זית ומפזרים מעל מעט פלפל שחור.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית חותכים את הבצל לטבעות דקות ומעליו את השיני שום הכתושים.
מערבבים מעט ומוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה דק ועליה את כף הכוסברה היבשה (גרוסה מומלץ). יוצקים מעל את קופסת העגבניות המרוסקות וממשיכים לערבב עוד קצת. מוסיפים
את תבלינים ,שציינתי קודם וממשיכים לערבב עוד קצת (כ-¼ שעה) על אש נמוכה מכבים את האש ויוצקים הכל על הדגים. מחממים תנור לחום בינוני ומכניסים לתנור לשעה בערך .
מומלץ לכסות את התבנית עם נייר כסף כשמכניסים אותה לתנור.
פשוט מעדן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שלי אישי
שתף את המתכון