חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגי דניס שלמים וגדולים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנקים היטב את הדגים לפני העשייה מבחוץ ומבפנים.. br
דגי דניס שלמים וגדולים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנקים היטב את הדגים לפני העשייה מבחוץ ומבפנים.. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי דניס גדולים ויפים
חופן פטרוזיליה
תבלין כוסברה טרי (יבשה)
5 שיני שום קטושים
1 בצל גדול סגול
קופסת עגבניות מרוסקות
מלח פלפל שחור
פפריקה מתוקה
שמן זית
אופן ההכנה
מניחים את הדגים בתבנית לאפייה , טפלון או אלומיניום, מומלץ טפלון.
מורחים עליהם מעט שמן זית ומפזרים מעל מעט פלפל שחור.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית חותכים את הבצל לטבעות דקות ומעליו את השיני שום הכתושים.
מערבבים מעט ומוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה דק ועליה את כף הכוסברה היבשה (גרוסה מומלץ). יוצקים מעל את קופסת העגבניות המרוסקות וממשיכים לערבב עוד קצת. מוסיפים
את תבלינים ,שציינתי קודם וממשיכים לערבב עוד קצת (כ-¼ שעה) על אש נמוכה מכבים את האש ויוצקים הכל על הדגים. מחממים תנור לחום בינוני ומכניסים לתנור לשעה בערך .
מומלץ לכסות את התבנית עם נייר כסף כשמכניסים אותה לתנור.
פשוט מעדן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שלי אישי
שתף את המתכון