הוראות הכנה
מרכיבים
דג אדמונית או חזה הודו ממולא במנגו
1 דג אדמונית/אמנון או נתח חזה הודו עבה שנפתח בו כיס נקי שטוף
ומיובש
1-2 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים)גפרורים(
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום גבוה.
מערבבים את כל החומרים פרט לדגים או ההודו בקערה, טועמים ומוסיפים
מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית.
מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמן זית על
האלומיניום,מניחים את הדג במרכז.
ממלאים את הדג או חזה ההודו בתערובת ומזלפים מעט שמן זית מעל ואת
שאריתהנוזלים מהקערה.
אוספים יחד את שתי קצוות נייר האלומיניום, מחברים ומגלגלים מעט
למעיןשקית רפויה וסגורה היטב, מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או
עדשהדג או נתח ההודו מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון