חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג אדמונית או חזה הודו ממולא במנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל קל להכנה יפהפה ומהיר סוחט מחמאות
דג אדמונית או חזה הודו ממולא במנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל קל להכנה יפהפה ומהיר סוחט מחמאות
הוראות הכנה
מרכיבים
דג אדמונית או חזה הודו ממולא במנגו
1 דג אדמונית/אמנון או נתח חזה הודו עבה שנפתח בו כיס נקי שטוף
ומיובש
1-2 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים)גפרורים(
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום גבוה.
מערבבים את כל החומרים פרט לדגים או ההודו בקערה, טועמים ומוסיפים
מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית.
מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמן זית על
האלומיניום,מניחים את הדג במרכז.
ממלאים את הדג או חזה ההודו בתערובת ומזלפים מעט שמן זית מעל ואת
שאריתהנוזלים מהקערה.
אוספים יחד את שתי קצוות נייר האלומיניום, מחברים ומגלגלים מעט
למעיןשקית רפויה וסגורה היטב, מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או
עדשהדג או נתח ההודו מוכן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון