הוראות הכנה
מרכיבים
6 דגי אמנון במשקל של 250 עד 300 גרם כ"א.
5 יח' שומר
3 גבעולי סלרי גדולים עם העלים
3 עגבניות בינוניות
½ אגודת כוסברה
1 בצל גדול
שורש סלרי (אפשרות)
½ כוס שמן סויה
מלח
½ עד 1 כפית פלפל שחור
1 כף כורכום
1 כפית כמון טחון
סוכר
אופן ההכנה
1. לחתוך את כל הירקות באופן גס או בינוני.
2. להכניס את כל המצרכים למעט הדגים לסיר, לערבב היטב, לכסות הסיר.
ולבשל 1 שעה לאחר הרתיחה על אש קטנה.
3. למלח את הדגים יום קודם.
4. לצקת חצי מכמות הירקות בתבנית, לסדר את הדגים על הירקות ומעל
לצקת את השאר (עם הרוטב).
5. לחמם את התנור לחום של 180 מעלות צ' ולצלות את הדגים כ - 20 דק'
להקטין את החום ל - 140 מעלות צ' ולצלות עוד שעה ו - 40 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון