חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג אמנון בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג אמנון אפוי בתנור
דג אמנון בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג אמנון אפוי בתנור
הוראות הכנה
מרכיבים
6 דגי אמנון במשקל של 250 עד 300 גרם כ"א.
5 יח' שומר
3 גבעולי סלרי גדולים עם העלים
3 עגבניות בינוניות
½ אגודת כוסברה
1 בצל גדול
שורש סלרי (אפשרות)
½ כוס שמן סויה
מלח
½ עד 1 כפית פלפל שחור
1 כף כורכום
1 כפית כמון טחון
סוכר
אופן ההכנה
1. לחתוך את כל הירקות באופן גס או בינוני.
2. להכניס את כל המצרכים למעט הדגים לסיר, לערבב היטב, לכסות הסיר.
ולבשל 1 שעה לאחר הרתיחה על אש קטנה.
3. למלח את הדגים יום קודם.
4. לצקת חצי מכמות הירקות בתבנית, לסדר את הדגים על הירקות ומעל
לצקת את השאר (עם הרוטב).
5. לחמם את התנור לחום של 180 מעלות צ' ולצלות את הדגים כ - 20 דק'
להקטין את החום ל - 140 מעלות צ' ולצלות עוד שעה ו - 40 דקות.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון