הוראות הכנה
מרכיבים
רצועות פלפל אדום +ירוק
רצועות פלפל ירוק חריף
שיני שום שלמות או פרוסות
כוסברה טרייה קצוצה
מלח פלפל לבן פפריקה
שמן זית
פלפל אדום יבש
לימון כבוש (לא חובה)
דג שלם כמנה אישית או ניתחי דג גדול
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
מערבבים יחד את חומרי הקישוט מתבלים וטועמים.
מניחים את חומרי הקישוט בתבנית כמצע לדג.
מניחים את הדג על המצע.
ממה שנשאר מחומרי הקישוט מפזרים על הדג (מוסיפים מעט מים או ציר דגים)
אופים בתנור (170°c) במשך 25-35 דקות.
מוצאים מהתנור ומגישים בתוספת מחית תפו"א או ירקות מוקפצים
מגיש:
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון