הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי בורי במשקל 450 ג' כ"א.
1 כוס פירורי לחם
2 כוסות עשבי טיבול:
ריחן, טימין, פטרוזליה וכו'.
100 גרם חמאה
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס יין לבן
מלח / פלפל
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את פירורי הלחם ועשבי הטיבול
וטוחנים כ- 2 דקות. מוסיפים את החמאה, השום, המלח
הפלפל וטוחנים דקה נוספת. חורצים חריץ לאורך כל דג,
מורחים את הדגים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל,
ממלאים את הדגים בתערובת ויוצקים את היין לתבנית
עם הדגים. אופים בחום בינוני כ - 20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון