חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג בנייר אלומניום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר במנות אישיות, ניצול של תנור חם שבו אופים במקביל דברים נוספים. המתכון הוא ל-4 סועדים כ-800 גרם דג
דג בנייר אלומניום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר במנות אישיות, ניצול של תנור חם שבו אופים במקביל דברים נוספים. המתכון הוא ל-4 סועדים כ-800 גרם דג
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם דג בשרני לסועד. אפשר סטק של דג, אפשר פילטים ואילו דגים שלמים
מיורן
פטרוזליה
½ גזר חתוך לקוביות קטנות
כ-15 ג' פטריות שמפניון או אחרות
מיץ מ-1 לימון
מלח פלפל
שום
יין לבן
בצל ירוק לא גדול במיוחד גבעול לכל מנה - קצוץ דק
שמן זית
אופן ההכנה
לוקחים יריעת נייר אלומנים (40X40 ס"מ) X כמספר המנות
מניחים במרכז, קוביות גזר, ופטריות
מושכים את הדג בשמן זית
מערבבים בקערה את הנוזלים יין + מיץ לימון
מוסיפים תבלינים, ועשבי תיבול
מקפלים את יריעת האלומניום ויוצרים דפנות על מנת ליצוק את התערובת על הדג
סוגרים סגירה הרמטית
מכניסים לתנורו ב-180°c ל-20 דקות ואם הדג שלם - ל-30 דקות
תוספות : תפוח אדמה אפויי או אורז.
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור: דגים-אהרוני
שתף את המתכון