חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג בסיגנון מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג בסיגנון מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פילטים מדג אחד (דניס, בורי, לברק או מוסר) או דג שלם מהרשימה, נקי
גזר פרוס לאורך לפלחים
6 שיני שום קלופות
4 יחידות פלפל סודני שלם
צרור עלי כוסברה
3 שיני שום פרוסות דק
3 פלחי לימון
0.5 כוס שמן
0.5 כוס מים
1 כפית עריסה
מלח פלפל פפריקה חריפה
אופן ההכנה
1. במחבת מניחים מצע של עלי כוסברה, פלחי גזר, שיני שום, פלחי לימון והפלפלים החריפים ומניחים מעליהם את הדג. מפזרים מעל את השום והכוסברה קצוצה גס.
2. מערבבים חצי כוס שמן עם מלח, פלפל, מעט פפריקה ועריסה ויוצקים מעל הדג מוסיפים את המים ומרתיחים.
3. מנמיכים את האש, מכסים היטב ונותנים לדג להתבשל למשך 10 עד 15 דקות. בודקים את הסיר מדי פעם, ומוסיפים נוזלים, אם חסר. ממשיכים לבשל בנוזלים, עד שבסוף הבישול המחבת נשארת כמעט ללא נוזלים.
4. בתיאבון!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון