חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג ברוטב חמוץ מתוק חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ברוטב חמוץ מתוק חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג ים במשקל חצי ק"ג
⅓ כוס רוטב צ'ילי חריף מתוק
2 כפות רוטב תמרהינדי
1 פלפל צ'ילי חריף טרי חתוך לקוביות קטנות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 כף שום כתוש
1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
1 כף עלי כוסברה
1 כף סויה לבנה
שמן לטיגון
מעט פלפל ומלח
אופן ההכנה
חורצים פסים לאורך הדג ומגנים אותו בשמן עמוק בערך 7 דקות. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד שקיפות. מוסיפים את השום הכתוש ואת פלפל הצ'ילי ומטגנים עוד כשתי דקות. מוסיפים את הפלפל המתוק, רוטב הצ'ילי, רוטב התמרהינדי, והסויה וממשיכים לבשל ביחד מספר דקות. מתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. מניחים את הדג על צלחת הגשה. יוצקים עליו את הרוטב. מקשטים בעלי הכוסברה.
מגיש: dylam
מקור: שף סוואלי אלדר ממסעדת שנגרילה
שתף את המתכון