הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג ים במשקל חצי ק"ג
⅓ כוס רוטב צ'ילי חריף מתוק
2 כפות רוטב תמרהינדי
1 פלפל צ'ילי חריף טרי חתוך לקוביות קטנות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 כף שום כתוש
1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
1 כף עלי כוסברה
1 כף סויה לבנה
שמן לטיגון
מעט פלפל ומלח
אופן ההכנה
חורצים פסים לאורך הדג ומגנים אותו בשמן עמוק בערך 7 דקות. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד שקיפות. מוסיפים את השום הכתוש ואת פלפל הצ'ילי ומטגנים עוד כשתי דקות. מוסיפים את הפלפל המתוק, רוטב הצ'ילי, רוטב התמרהינדי, והסויה וממשיכים לבשל ביחד מספר דקות. מתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. מניחים את הדג על צלחת הגשה. יוצקים עליו את הרוטב. מקשטים בעלי הכוסברה.
מגיש:
מקור: שף סוואלי אלדר ממסעדת שנגרילה
שתף את המתכון