חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג ברוטב חריימה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ברוטב חריימה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
דג נסיכת הנילוס / או בורי [ להשרות בלימון ומלח ולשטוף]
3 עגבניות גדולות בשלות
2 גמבות אדומות גדולות
5 שיני שום חתוכות
1-2 פלפלים חריפים
כוסברה קצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1/3 כוס שמן [אפשר זית]
מלח לפי טעם
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
בסיר שטוח לפרוס את העגבניות והגמבות לפרוסות ולהניח שתי וערב.
לפזר את השום החתוך מעל הירקות. להניח את פרוסות הדגים מעל הירקות
לערבב את כל התבלינים עם המים והשמן ולפזר מעל ולנער את הסיר כדי שהרוטב
יתפזר באופן אחיד. לפזר מעל כוסברה קצוצה , לבשל על אש גדולה ושהדגים
רותחים להנמיך את הלהבה ולבשל בערך עוד 1/2 שעה עד שהרוטב מסמיך.
מגיש: elig
מקור: א. גרשון
שתף את המתכון