הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 חתיכות דג הנילוס
3/4 כוס שמן קנולה
10 שיני שום כתוש
2 כפות גדושות פפריקה חריפה
2 " " " מתוקה
כף רסק עגבניות
חצי לימון סחוט
3 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות
כוס וחצי מים
אופן ההכנה
בקערה קטנה את 2 סוגי הפפריקה + שום הכתוש,
מחממים בסיר שטוח את השמן שהשמן חם מוסיפים את החומרים מהקערה
תוך כדי בחישה מוסיפים את כף רסק העגבניות
מוסיפים רבע כוס מים תמיד לערבב.
מוסיפים את הלימון ושוב חצי כוס מים
מוסיפים את הפילפלים החריפים ועוד רבע כוס מים.
מוסיפים את הדג. מכסים את הסיר ונותנים לו להתבשל על אש קטנה שעה וחצי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון