חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג דניס ברוטב חמאה ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס ברוטב חמאה ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מפולפלים (8 פילטים)
1 כף חמאה + 1 כף שמן זית
מלח + פלפל
2 מנגו מאיה עם קליפתו או כל מנגו אחר קשה.
מעט שמנת לבישול
מלח גס + פלפל שחור גרוס
לרוטב
200 מ"ל ציר דגים מצומצם
50 גר' חמאה
2 שיני שום פרוסים או קצוצים דק
מיץ סחוט מלימון 1
אופן ההכנה
שמים במחבת טפלון את החמאה והשמנת , כשהחמאה נמסה שמים את הדגים עם העור כלפי מטה ,מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ-2 דקות מכל צד ,מוציאים את הדגים מהמחבת .
לרוטב:
מרתיחים את ציר הדגים ,מוסיפים את השום ואת המיץ לימון ובסוף את החמאה לאט ,לאט ובהדרגה. כשהחמאה נמסה כולה אפשר לשפוך את הרוטב על הדגים .
למנגו:
את המנגו פורסים ל- פרוסות שבין הגרעין לאורך המנגו (משאירים את הקליפה), מורחים מעט שמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס וצורבים את המנגו על צידו האכיל (ללא הקליפה),על מחבת ברזל לוהטת למס' שניות .
שמים מעל הדג ונהנים!
=) בתאבון....
מגיש: ליאןן
מקור: חברה
שתף את המתכון