חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג הרינג ממולא ומטוגן בסגנון טריפוליטאי (רינגה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג הרינג ממולא ומטוגן בליווי סלט עגבניות פיקנטי
דג הרינג ממולא ומטוגן בסגנון טריפוליטאי (רינגה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג הרינג ממולא ומטוגן בליווי סלט עגבניות פיקנטי
הוראות הכנה
מרכיבים
6 דגי הרינג שלמים מהחבית פילה (מושרה לילה במים)
פותחים ומנקים היטב כולל הידרה מרכזית
שמן צמחי לטיגון
מלית:
3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 כוס קצוץ דק כוסברה טריים
3 שיני שום גדולות
1כפית גרגירי צילי יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
ציפוי לדגים
2 ביצים טרופות
1 כוס פירורי לחם משובח
1 כוס קמח לבן
לסלט העגבניות:
4 עגבניות, פרוסות
2 שיני שום מגורר דק
2 כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון
1 כף כמון
1/2 כפית אבקת צילי
1 כוס פטרוזיליה קצוץ דק
אופן ההכנה
1. להרתיח את תפוחי האדמה ולקלף חותכים לקוביות, ואז למחית עבה במזלג.
2.מוסיפים את השום ומערבבים צ'ילי, כוסברה קצוצה, תבלינים ומלח על פירה.
3. ממלאים את נתחי הדג עם תפוחי האדמה בתערובת עשבי תיבול.
4. טובלים כל נתח פילה דג בקערת הביצים הטרופות.
5. טובלים את הנתח בקערת הקמח ופרורי הלחם
6. בסיר עם שמן טיגון מטגנים את הדג עד שמזהיב, מעבירים לנייר סופג
להכנת הרוטב :
7. פורסים את העגבניות.
8. מערבבים את השום והצילי מוסיפים מיץ לימון מערבבים את כל החומרים יחד, ומשפשים לתוך כל פרוסת עגבניה משני הצדדים. מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק.
9. על צלחת מגישים את הדג עם סלט העגבניות הפיקנטי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון