חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג- טונה עם חומוס ולימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לשנות את הדג למושט או לפי הטעם. התמונה באדיבות DYLAM.
דג- טונה עם חומוס ולימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לשנות את הדג למושט או לפי הטעם. התמונה באדיבות DYLAM.
הוראות הכנה
מרכיבים
מס' חתיכות של דג טונה (לפי הצורך)
1 כוס חומוס מושרה
לימון כבוש כ-3 כפות
3 עגבניות בשלות
1 פלפל ירוק חריף
10 שיני שום
כוסברה
2 כפות גדושות פפריקה
21 כף כמון
21 כפית מלח
מעט מרק עוף
43 כוס שמן
אופן ההכנה
משרים כשעה את הדג עם מים מעט מלח ולימון(רגיל)
פורסים את העגבניות ומסדרים בסיר מפזרים מעל את החומוס ואת הלימון הכבוש מעל את חתיכות הדג ושיני השום, קוצצים את הכוסברה ואת הפלפל חריף ומפזרים מעל הדג ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה
מערבבים את השמן ,הפפריקה,המלח ,המרק עוף והכמון ושופכים מעל הדגים עם כוס וחצי מים ומבשלים 45 -30 דקות או עד שהרוטב מצטמצם.
מגיש: shlomit
מקור:
שתף את המתכון