הוראות הכנה
מרכיבים
מס' חתיכות של דג טונה (לפי הצורך)
1 כוס חומוס מושרה
לימון כבוש כ-3 כפות
3 עגבניות בשלות
1 פלפל ירוק חריף
10 שיני שום
כוסברה
2 כפות גדושות פפריקה
21 כף כמון
21 כפית מלח
מעט מרק עוף
43 כוס שמן
אופן ההכנה
משרים כשעה את הדג עם מים מעט מלח ולימון(רגיל)
פורסים את העגבניות ומסדרים בסיר מפזרים מעל את החומוס ואת הלימון הכבוש מעל את חתיכות הדג ושיני השום, קוצצים את הכוסברה ואת הפלפל חריף ומפזרים מעל הדג ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה
מערבבים את השמן ,הפפריקה,המלח ,המרק עוף והכמון ושופכים מעל הדגים עם כוס וחצי מים ומבשלים 45 -30 דקות או עד שהרוטב מצטמצם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון