הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג פרוס קרפיון או בורי
לערבב בקערה:
4 עגבניות גדולות בשלות מרוסקות
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
20 עלי גבעולים של פטרוזיליה קצוצים
3 שום גדול פרוס דק
1 כף גדושה כמון טחון
1/2 לימון גדול סחוט
1 פלפל אדום חריף יבש (בינוני) קצוץ
מלח
3-4 כפות שמן תירס
אופן ההכנה
בסיר רחב לחמם את השמן.
לשפוך לתוכו את תוכן החומרים המעורבבים.
לבשל בזהירות (שהתוכן לא יקפוץ מהסיר) כ-5 דקות
להניח את הדגים בסיר
להוסיף מים חמים לכיסוי ומעט יותר
להרתיח
להנמיך האש ולבשל
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון