חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג לברק אפוי על מצע של פלפלים בשלושה צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה, טעים ויפה לארוחה חגיגית.
דג לברק אפוי על מצע של פלפלים בשלושה צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה, טעים ויפה לארוחה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי לברק , נקיים
9 פלפלים: 3 אדומים, 3 צהובים ו-3 ירוקים, חתוכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ
1 כוס שמן זית
10 שיני שום, קלופות ופרוסות
2 כפיות מחוקות מלח
2 כפיות מחוקות פפריקה מתוקה
2 עגבניות גדולות אדומות ובשרניות, פרוסות
2 לימונים גדולים, חתוכים לפרוסות בינוניות
8 גבעולי רוזמרין
1 כוס מים
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (180°c) ומרפדים תבנית תבנית בנייר אפייה. מניחים על הנייר את רצועות הפלפלים.
2. יוצרים חריץ עמוק לאורך כל דג בעזרת סכין חדה, כך שיגיע כמעט עד העצם.
3. מערבבים בקערה את שמן הזית, השום והתבלינים. טובלים כל דג בשמן המתובל ומניחים על מצע הפלפלים שבתבנית. מסדרים את פרוסות העגבניות והלימון על הדגים שבתבנית ומניחים מעליהם את גבעולי הרוזמרין. יוצקים את שארית השמן, עם התבלינים שנותרו בקערה, על הדגים ומלמעלה מוסיפים את כוס המים. מכסים היטב ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות כ-7 דקות נוספות , עד שהדגים מזהיבים היטב. מגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון