חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מושט עם דלעת ברוטב אדום חריף במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'ומה זה ממרח עשוי מפלפלים סודנים חריפים ושום אפשר לקנות מוכן בצנצנת של תבליני ביטון brאת הדגים הטרים אני מבקשת מהמוכר דגים לפרוס לי אותם לאורך ללא הראש ועמוד השדרה של הדג brכך שיוצא לי 2 מנות מכל דג ללא הראש רק עם העור.(פילטים)
דג מושט עם דלעת ברוטב אדום חריף במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'ומה זה ממרח עשוי מפלפלים סודנים חריפים ושום אפשר לקנות מוכן בצנצנת של תבליני ביטון brאת הדגים הטרים אני מבקשת מהמוכר דגים לפרוס לי אותם לאורך ללא הראש ועמוד השדרה של הדג brכך שיוצא לי 2 מנות מכל דג ללא הראש רק עם העור.(פילטים)
הוראות הכנה
מרכיבים
8 מנות דג מושט (4 דגים בנוני גדול) נקים מקשקשים
3 או 4 כפות צ'ומה (לפי החריפות הרצויה)
חצי קופסה של רסק עגבניות (בנונית)
2 או 3 ראשי שום מקולפים וקצוצים
1 פלפל אדום מתוך חתוך לפרוסות עגולות
½ ק"ג דלעת נקיה מקליפה חתוכה לפרוסות
½ צרור כוסברה רק העלים קצוצים דק
2 או 3 פלפלים ירוקים חריפים (לא חובה, רק למי שרגיל לאכול חריף מאוד)
פפריקה מתוקה,
מלח,
פלפל שחור.
מיץ מלימון גדול
קצת שמן זית או קנולה
מים
אופן ההכנה
להכנת הרוטב:
לחמם את השמן עם התבלינים והצ'ומה בסיר רחב וגדול לערבב ולהוסיף את הפלפלים והדלעת. לערבב מדי פעם לא לשרוף. להוסיף את רסק העגבניות לערבב כמה שניות ,ולהוסיף
את הלימון והמים עד לחצי מגובה הסיר. להרתיח את הרוטב לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם
להכניס את הכוסברה ומעל את הדגים אחד ליד השני לנער בעדינות את הסיר שהרוטב יכסה את
הדגים. להמשיך לבשל עד שהרוטב יצומצם לרבע מהסיר. משהוא כמו ¾ שעה על אש
נמוכה.
מגיש: shoshig
מקור: טריפולטאי
שתף את המתכון