חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מלוח בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהביצים של הדג אפשר לטגן קלות ולהגיש . לאיקרה משתמשים בביצים של דג הקרפיון brמדג מלוח יצא איקרה מלוחה מאוד.
דג מלוח בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהביצים של הדג אפשר לטגן קלות ולהגיש . לאיקרה משתמשים בביצים של דג הקרפיון brמדג מלוח יצא איקרה מלוחה מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 דגי מטיאס שלמים עם הביצים והחלב שבפנים הדג.
למרינד:
4-5 בצלים לבנים
5 גזרים
5 גרגרי פלפל אנגלי
3 עלים דפנה
בקבוק חומץ הדרים 5%
בקבוק וחצי מי ברז
קמצוץ סוכר
2-3 פלפל סודני שלם
אופן ההכנה
לפתוח את בטן הדג ולהוציא מהקיבה את הביצים או החלב ולשים בצד את היתר לזרוק.
להשרות את הדג במי ברז רגילים לכמה שעות ומדי פעם להחליף את המים
לקלף את הבצל ולפרוס לפרוסות דקות,לקלף את הגזר ולגרד בפומפיה גסה.
המרינד:
בנתיים לשים בסיר נירוסטה את המים החומץ הדפנה ופלפל אנגלי עם קמצוץ סוכר
והפלפל סודני ולהרתיח, ברגע שהמים רותחים להכניס את הבצל והגזר ולערבב
אחרי כ-3 דקות לסגור את האש ולכסות את הסיר לחצי שעה. לקרר את הכל עד לטמפרטורת
החדר .
להוציא מהמים לקלף בעדינות את העור מהדג לפרוס את הדג מהצד של עמוד השדרה
ולהוציא את עמוד השדרה ואת כל העצמות מהדג (כמה שאפשר) לחתוך בעדינות לפרוסות
של 1 ס"מ וחצי בערך.
כשהתחמיץ מקורר : לקחת קצת מהחלב של הדג לפתוח ולהוציא את הקרום לערבב את התוכן עם קצת סוכר להוסיף לתחמיץ ולערבב היטב.
להכניס את הדגים ולערבב בעדינות .
להכניס את הכל לצינצנת גדולה או לכמה קטנות ולכסות היטב . לשמור במקרר.
נשמר לזמן ארוך במקרר בלבד.
מגיש: shoshig
מקור: רומני
שתף את המתכון