הוראות הכנה
מרכיבים
4 הרינגים (חלב עדיפים תמיד ובצבע ורוד בהיר) מפולטים ובלי שכבת העור. (רצוי מהחבית)
למישרה:
2 בצלים סגולים או רגילים חתוכים לחצי טבעות דקות
חצי כוס חומץ טבעי רגיל או בן יין לבן
1 גזר חתוך לטבעות
2 כפות סוכר
6 עלי דפנה
10 פלפל אנגלי
2 כוסות מים
כפית מלח
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מרתיחים את המים,חומץ,סוכר,עלי דפנה,פלפל אנגלי,ומלח כשתי דקות, וזהו. ומצננים חצי שעה.
2 בצנצנת מעוקרת הניתנת לסגירה אטומה מסדרים בצל, גזר, מעל מניחים הרינג מפולט או חתיכות, ושוב חוזרים עד למילוי הצנצנת, לא צריך לדחוס.
3.מוזגים מעל את התכולה מהמרינדה עד 2 ס"מ מהקצה.
4.מוסיפים מעל שמן בשכבה של ס"מ, שמן תירס או סויה.
5.מעבירים למקרר ואפשר לאכול אחרי שלושה ימים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון