חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מלוח/הרינג בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מלוח/הרינג בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 הרינגים (חלב עדיפים תמיד ובצבע ורוד בהיר) מפולטים ובלי שכבת העור. (רצוי מהחבית)
למישרה:
2 בצלים סגולים או רגילים חתוכים לחצי טבעות דקות
חצי כוס חומץ טבעי רגיל או בן יין לבן
1 גזר חתוך לטבעות
2 כפות סוכר
6 עלי דפנה
10 פלפל אנגלי
2 כוסות מים
כפית מלח
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מרתיחים את המים,חומץ,סוכר,עלי דפנה,פלפל אנגלי,ומלח כשתי דקות, וזהו. ומצננים חצי שעה.
2 בצנצנת מעוקרת הניתנת לסגירה אטומה מסדרים בצל, גזר, מעל מניחים הרינג מפולט או חתיכות, ושוב חוזרים עד למילוי הצנצנת, לא צריך לדחוס.
3.מוזגים מעל את התכולה מהמרינדה עד 2 ס"מ מהקצה.
4.מוסיפים מעל שמן בשכבה של ס"מ, שמן תירס או סויה.
5.מעבירים למקרר ואפשר לאכול אחרי שלושה ימים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון