חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג ממולא "גפילטע פיש" נוסח פולין (ורשה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות דג מעודנות מלוות בציר (מיקפא) וחזרת מדהים מדהים
דג ממולא "גפילטע פיש" נוסח פולין (ורשה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות דג מעודנות מלוות בציר (מיקפא) וחזרת מדהים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
1 ק"ג קרפיונים
3-4 בצלים בינוניים
3 ביצים, קשות
3 ביצים טריות
¼ כוס סוכר
3 כפות פירורי לחם
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
לציר:
6 כוסות מים
¼ כוס סוכר
1 כף מלח
1 כפית פלפל לבן
2 בצלים בינוניים, פרוסים
2 גבעולי סלרי
2-3 גזרים, פרוסים לעיגולים
מים כדי כיסוי הדגים
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מסירים את ראש הדג.
2. טוחנים את הדג עם העצמות.
3. מוסיפים את יתרת החומרים וטוחנים שוב, רצוי במכונת בשר.
4. להכנת הציר, שמים את המים בסיר גדול, מוסיפים את יתרת חומרי הציר וראשי
הדגים ומביאים לרתיחה.
5. צרים קציצות מהתערובת, מוסיפים לציר, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש
ומבשלים שעתיים וחצי על אש בינונית.
הערות:
ניתן לקחת דג קרפיון חתוך לפרוסות ולמלא את המילוי בתוכו ולבשל
בגמר הבישול מעבירים לתבנית פיירקס גדולה ומסננים את הנוזלים לתוכה את טבעות הגזר מסדרים על הקציצות או פרוסות הדג ומכניסים למקרר לשעתיים עד
שמיקפא התגבש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון