הוראות הכנה
מרכיבים
דגים - כמות לפי מספר הסועדים - אני נוהגת להשתמש בדניס
עלה גדול של כרוב ( מספר עלי הכרוב כמספר הדגים )
פרוסות דקות של לימון
מעט שיני שום
טבעות עגבניות
רדיד אלומיניום
אופן ההכנה
1. לנקות היטב את הדגים ולהשאירם שלמים
2. למלא את הדגים בפרוסת לימון, עגבניה ושום.
3. לעטוף כל דג בעלה כרוב
4. לסגור היטב בנייר אלומיניום5. להניח על הגז (אש קטנה) כ-20 דקות.
הדג מתבשל במיצים של עצמו - - קל מאוד וטעים מאד - ב ת א ב ו ן !!!
ניתן לצלות גם על פחמים!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון