הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה דג נסיכה
50 גר צנובר
50 גר שקדים קלופים פרוסים
1 חבילה כוסברה
חצי ראש שום
מלח
פלפל
שמן זית
שמנת לבישול פרווה
חצי כוס מים
פרוסות לימון(ללא החרצנים)מלימון שלם
אופן ההכנה
1. משרים את הדג במלח ולימון כשעה ושוטפים.
2. טוחנים את הכוסברה עם שמן זית עד שמתקבלת
משחה ירוקה.
3. בסיר שטוח שמים שמן זית,שום פרוס,צנובר,
שקדים מטגנים קלות, מוסיפים את השמנת והמים
ומערבבים.
4. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדג.
5. בוזקים מלח פלפל ומוסיפים את הלימון הפרוס.
6. מבשלים על אש נמוכה עוד כחצי שעה.
7. בתיאבון!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון