הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות דג הנסיכה מהסוג העבה [הלבן]
5 שיני שום כתושים
2 עגבניות גדולות קצוצות
1 פלפל אדום [גמבה] חתוך לרצועות
½ חבילה פיטרוזיליה קצוצה
2 גזרים חתוך לפרוסות
1 פלפל חריף ירוק חתוך לרצועות
תבלינים:
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
2 קוביות קנור צ'לי פיקנטי
¼ כוס רוטב סיצואן
¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
¼ כוס קטשופ
1 כוסות מים
אופן ההכנה
מטגנים את השום ,הפטרוזיליה, הגזר והפלפל החריף. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והפלפל האדום, מוסיפים את התבלינים ואת המים ומבשלים כמה דקות. מחממים את התנור לחום של 150°c ושמים בתבנית את דג הנסיכה ואת הרוטב ואופים כשעה וחצי בלי לכסות את התבנית.
לקראת הסוף מעבירים לגריל ל-3 דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: מוטי
שתף את המתכון