הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחים של נסיכה או 6 פרוסות עבות
קופסא פטריות חתוכות מסוננות מהנוזלים
nצרור פטרוזיליה
nצרור כוסברה
n30 גרם מרגרינה (עדיף מחמאה)
4 שיני שום כתושות
nמיץ מלימון 1
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי צנצנת עיטרי עגבניות (אני משתמשת בזה של אוליביה)
שמן זית
חצי כוס יין לבן
חופן נדיב צנוברים
אופן ההכנה
לשטוף הדגים לייבש מעט ולתבל במלח פלפל שום כתוש ולימון
nלהניח ל 10 דקות
לטגן הפטריות במחמאה להוסיף הצנוברים וביחד לטגן עוד שתיים שלוש דקות
לשים בתבנית(עדיף חד פעמית )חצי מכמות שמן הזית
לפזר את הירק קצוץ גס
להניח את הדגים על מצע הירק
לפזר מעל את הפטריות עם הצנוברים ומעליהם את עיטורי העבניות
לזלף את מחצית השמן הנותרת ולבסוף את היין
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות חצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון