הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי סול או 8 אצבעות פילה בקלה
לבלילה:
2 כוסות קמח
1.5 כפיות אבקת אפיה
קמצוץ סוכר
1 כף שמן תירס
1 ביצה
1 כוס בירה לבנה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה
1 כף פטרוזיליה או קוסברה קצוצים דק
1/2 כפית שום כתוש
1כוס פרורי פנקו לציפוי
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג ומיבשים במטלית יבשה
2. בקערה מערבבים היטב את חומרי הבלילה עד קבלת עיסה חלקה
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
3. מחממים סיר או מחבת עם שמן עמוק עד לחום גבוה מנמיכים את האש לבינונית
4. טובלים פיסת דג בקמח ומקמחים קלות מעבירים לבלילה טובלים בפרוrי פנקו
ומעבירים לטיגון עד השחמה מכל צד
5. מגישים עם פלח לימון ליד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון