חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סול או פילה בקלה מצופים בטמפורת בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סול או פילה בקלה מצופים בטמפורת בירה מדהים בטעמו brאגב בציפוי הטמפורה אפשר להשתמש למיגוון מאכלים brואפילו לטיגון ציפס דק כנייר שפורסים באמצעות קולף ירקות
דג סול או פילה בקלה מצופים בטמפורת בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סול או פילה בקלה מצופים בטמפורת בירה מדהים בטעמו brאגב בציפוי הטמפורה אפשר להשתמש למיגוון מאכלים brואפילו לטיגון ציפס דק כנייר שפורסים באמצעות קולף ירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי סול או 8 אצבעות פילה בקלה
לבלילה:
2 כוסות קמח
1.5 כפיות אבקת אפיה
קמצוץ סוכר
1 כף שמן תירס
1 ביצה
1 כוס בירה לבנה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה
1 כף פטרוזיליה או קוסברה קצוצים דק
1/2 כפית שום כתוש
1כוס פרורי פנקו לציפוי
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג ומיבשים במטלית יבשה
2. בקערה מערבבים היטב את חומרי הבלילה עד קבלת עיסה חלקה
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
3. מחממים סיר או מחבת עם שמן עמוק עד לחום גבוה מנמיכים את האש לבינונית
4. טובלים פיסת דג בקמח ומקמחים קלות מעבירים לבלילה טובלים בפרוrי פנקו
ומעבירים לטיגון עד השחמה מכל צד
5. מגישים עם פלח לימון ליד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון