הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות דג סול קפוא
2 ביצים
עמילן תירס (קורנפלור)
1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי -קנור
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את הדגים במי ברז ולהחליף מים מספר פעמים עד המסת כל הציפוי של הקרח מהדגים.
להוציא מן המים וליבש את הדגים בין שתי שכבות של מגבות ניר למטבח.
להכין שני כלים -באחד אבקת עמילן תירס ובשני ביצים טרופות עם 1 כפית אבקת מרק עוף (קנור).
להכניס את הדגים שהתייבשו לתוך הקונפלור ולדאוג שיכוסו היטב באבקה.
לחמם שמן במחבת טפלון שיכולה להכיל 2 יחידות דג, כאשר השמן חם (לא רותח!) לטבול 2 דגים מקומחים בקורנפלור בבלילת הביצים ולהעביר לטיגון.
להנמיך את האש ולטגן היטב משני הצדדים (להפוך בעדינות מפעם לפעם כדי לקבל טיגון אחיד).
להוציא בגמר הטיגון (גוון זהוב עדין) על צלחת ולספוג עודפי שמן הטיגון ע"י שתי שכבות מגבות ניר.
לחזור על התהליך עם שני הדגים הנוספים.
להגיש חם וטרי.
ניתן לשמור במקרר ליום נוסף ולחמם במיקרוגל.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון