חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סלמון שלם
דג סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סלמון שלם
הוראות הכנה
מרכיבים
דג סלמון שלם כולל העור
2 קילו מלח גס
2-3 חלבונים
כמה שיני שום על קליפתם
אופן ההכנה
שוטפים את הדג ומיבשים
מערבבים בקערה את המלח הגס והחלבונים , שמים בתחתית התבנית מלח גס שיהיה לאורך
כל הדג בגובה חצי סמ' בערך מניחים את הדג ואותו דבר שמים מעל הדג רק שכבה מעט יותר עבה ,
בחלל הדג יש לשים את שיני השום {לא קלופים } .
מכניסים לתנור לחום של 180 מע' בערך ל - 45 דק'
מכינים איזה רוטב שרוצים ולא להאמין כמה זה יוצא טעים
ב ה צ ל ח ה !
מגיש: מלכית
מקור: רופא שיניים
שתף את המתכון