הוראות הכנה
מרכיבים
- חבילת פילה סלומון (800-900 גרם)
- מלח, פלפל, מעט שמן זית
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות סוכר
- מעט פלפל שחור
- רבע כוס מים
אופן ההכנה
- חותכים את הפילה לנתחים אישיים.
- ממליחים ומפלפלים את הנתחים.
- מניחים את הדגים, כשהעור כלפי מטה, במחבת טפלון עם מעט שמן על אש גבוהה.
- מטגנים כ-4 דקות עד לקבלת צבע שחום מעט בכל צד.
- מוציאים ומוסיפים למחבת את כל חומרי הרוטב.
- מביאים לרתיחה ומבשלים הכל כ-2 דקות.
- מוסיפים את נתחי הדג למחבת ומטגנים אותם ברוטב שהולך ומסמיך בערך 4 דקות.
- מניחים בצלחת הגשה שהרוטב מעל וניתן לקשט בתלתלי בצל ירוק.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון