חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלמון ברוטב מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר להגשה שיש אורחים או בערבי חג למיניהם.
דג סלמון ברוטב מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר להגשה שיש אורחים או בערבי חג למיניהם.
הוראות הכנה
מרכיבים
- חבילת פילה סלומון (800-900 גרם)
- מלח, פלפל, מעט שמן זית
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות סוכר
- מעט פלפל שחור
- רבע כוס מים
אופן ההכנה
- חותכים את הפילה לנתחים אישיים.
- ממליחים ומפלפלים את הנתחים.
- מניחים את הדגים, כשהעור כלפי מטה, במחבת טפלון עם מעט שמן על אש גבוהה.
- מטגנים כ-4 דקות עד לקבלת צבע שחום מעט בכל צד.
- מוציאים ומוסיפים למחבת את כל חומרי הרוטב.
- מביאים לרתיחה ומבשלים הכל כ-2 דקות.
- מוסיפים את נתחי הדג למחבת ומטגנים אותם ברוטב שהולך ומסמיך בערך 4 דקות.
- מניחים בצלחת הגשה שהרוטב מעל וניתן לקשט בתלתלי בצל ירוק.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון