חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלמון/טונה מעושן על גריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון מעושן מעדן עדין עד מאוד brניתן להחליף את הדג לטונה או לוקוס כמו כן ניתן לעשות דגים שלמים brמומלץ למלא את ביטנם בתבלינים טריים brלכל 400 ג"ר יש להוסיף 15 דקות בישול
דג סלמון/טונה מעושן על גריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון מעושן מעדן עדין עד מאוד brניתן להחליף את הדג לטונה או לוקוס כמו כן ניתן לעשות דגים שלמים brמומלץ למלא את ביטנם בתבלינים טריים brלכל 400 ג"ר יש להוסיף 15 דקות בישול
הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחי סלמון טרי מפולטים עם עור במשקל 300 ג"ר לאחד
כפית מלח גס
כפית פלפל גרוס עבה
1 כף שמן זית
לעישון:
כפיסי עץ מיוחדים לברביקיו מושרים במים ללילה או לחילופין
בונים כיס מנייר אלומיניום כפול בגודל 10 ס"מ על 15 ס"מ וממלאים
ב 2 כפיות עלי תה 2 כפית סוכר 8 ענפי טימין 8 ענפי רוזמרין קליפות מלימון או תפוז
סוגרים את הפתח ומחוררים את הכיס עם קיסם בחלקו הפונה מעלה
(יש להקפיד שהצד ללא הקיפולים יהיה לכוון הפחמים)
אופן ההכנה
1.בתבנית אלומינים מלבנית קטנה מניחים את נתחי הסלמון כאשר העור למטה.
2.בוזקים מעל הסלמון מלח ופלפל ומביאים אותו לטמפ' החדר.
3.מחממים את המנגל ומסדרים את הפחם בצדדים.
4.מפזרים מעליו את כפיסי העץ הרטובים או שקיק האלומיניום ומניחים את הרשת. ממתינים
להווצרות העשן.
5.מניחים את הסלמון בתבנית הרשת וסוגרים את מכסה המנגל למשך כ- 15 דקות.
6.מוציאים מהאש מורחים במעט שמן זית ומגישים עם לימון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון
שתף את המתכון