חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלמון עסיסי עטוף בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מי שטעם מהמתכון הזה לא מפסיק לדבר עליו brנכון שסלמון זה ברוב המקרים יוצא טעים כי זה דג מאוד מיוחד brאבל את המתכון הזה אסור לפספס!
דג סלמון עסיסי עטוף בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מי שטעם מהמתכון הזה לא מפסיק לדבר עליו brנכון שסלמון זה ברוב המקרים יוצא טעים כי זה דג מאוד מיוחד brאבל את המתכון הזה אסור לפספס!
הוראות הכנה
מרכיבים
1.פילה דג סלמון (אפשר גם קפוא אין בעיה)
2.חמאה(אפשר גם מרגרינה בטעם חמאה פרווה גם טעים מאוד(חבילה על כל הפילה סלמון גדול)
3.עגבניות גדולות
4.שום
5.בטטה
6.פטרוזיליה
7.נענע
8. פטריות לקישוט -לא חובה
9.שומשום לקישוט לא חובה
10.מלח פלפל
11.שמן זית
אופן ההכנה
1. חותכים את הפילה למנות הרצויות
2.ממיסים את החמאה על מחבת פסים וצורבים הדג קלות (10 שניות כל צד)משני הצדדים .מתחילים מהצד עם העור כמובן.
3.מסדרים את על חתיכות הדג שצרבנו במחבט על התבנית ואת החמאה המומסת שנישארה במחבת שופכים בפיזור שווה על כל הנתחים
4.מתבלנים מלח פלפל(עדיף גס אבל אם אין לא נורא גם רגיל טוב)
5.קולפים בטטה ויוצרים דפי בטטה בעזרת הקולפן פשוט לקלף את בשר הבטטה
6.לסדר על הנתחי הדג את דפי הבטטה בצורה יפה שתעטוף את על החלק העליון של הדג.
7.על הבטטה לפזר פרוסות דקות של שיני שום.
8.לחתוך את העגבניות לחצי ואז את החצי לפרוסות דקות ,ועטוף את כל הנתחים גם בעגבניה בצורה יפה .
9.על העגבניות בנדיבות שמן זית ואז להמליח ולפלפל
10.פעם נוספת בצורה שווה ויפה לסדר את פרוסות שיני השום על העגבניה
11.אפשר לאלתר קישוטים כמו פרוסות פטריות שמוסיפות גם טעם טוב ושומשום שגם עושה עבודה טובה
12.להכניס לתנור ל15-20 דקות
לחום של 170 מעלות(לא לדאוג הסלמון לא יתיבש הוא מוגן טוב טוב ע"י הירקות)
13.לפזר לפני ההגשה פטרוזיליה ונענע קצוצה
זהו בתאבון..
מגיש: קובי חיון
מקור:
שתף את המתכון