הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
3 קופסאות סרדינים או 20 סרדינים טריים
מיץ משלושה לימונים
5 פרוסות לימון
10 עלי נענע לקישוט
½ כוס קמח
מלח, פלפל
6 ענפי רוזמרין
4 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/2 כפית צילי גרוס
½ כוס שמן זית לתחמיץ
שמן זית לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן הכנת הדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח.
)טריים יש לפזר עליהם מלח ולימון למשך שעתיים(
מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק עם שני שיני שום מעוכות
ומעטאבקת צילי טחון.
מניחים על גבי צלחת הגשה.
אופן הכנת התחמיץ:
שופכים שמן זית לסיר.
מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל. ועוד
קמצוץצילי מטגנים קלות.
מוסיפים את מיץ הלימון.
מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.מוסיפים את עלי הנענע
ןמגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון