הוראות הכנה
מרכיבים
פילה דג סלומון
2.1/2 כוסות פרורי לחם
שש כפות חמאה מומסת
1.1/4 כפות גדושות גבינת פרמזון
4 שיני שום
2 כפות קליפת לימון מגורדת
כף טמין
חופן פטרוזיליה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הציפוי בבלנדר
להכניס לשקית או לכלי אחסון
כשהדג חצי קפוא להוריד את העור
לנגב ולמרוח שתי כפות חמאה
לרפד תבנית בנייר אפיה
לפזר קצת פרורי לחם על הנייר
להניח את הדג על התבנית
לעטוף את הדג בפרורי לחם
והכניס לתנור חצי שעה לפני האוכל ולהגיש חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון