הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
1 קג' פילה של דג ים מנוקה, ללא עור
לבלילה:
2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
3 כפות פטרוזיליה
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
כוס פנקו
מעט מיץ לימון וקליפת לימון
שמן זית
כף טימין
אופן ההכנה
אופן הכנה:
- טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין)
- מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג, מוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין וטובלים את הדגים בבלילה
- טובלים את הדגים בפירורי בפנקו, מכניסים לסיר עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה, מסננים
- מגישים עם צ'יפס ורוטב טרטר
רוטב טרטר:
- מערבבים חצי כוס מיונז עם מעט מלפפונים כבושים קצוצים, כף צלפים, פטרוזיליה קצוצה ועירית קצוצה
מגיש:
מקור: השף אהרוני https://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=643840
שתף את המתכון